Liikkeenjohdon konsultointi

Kokenut rahoituksen ja strategian asiantuntija apuna yrityksesi muutoksissa

Osaavaa rahoitusneuvontaa yhteiskunnan perusrakenteiden kanssa toimiville yrityksille

Kimmo Lehto

kimmo.lehto@aikia.fi
050 64 321

Jätä yhteydenottopyyntö!

Jätä yhteydenottopyyntö

Aikia Konsultointi Oy

Aikia on liikkeenjohdon konsultointia tarjoava yritys. Toiminnan taustalla on pitkäaikainen kokemus investointien ja yritysjärjestelyjen rahoittamisesta.

Aikia on erikoistunut yrityksiin ja yhteisöihin, jotka toimivat kuntien kanssa tai yhteiskunnan perusrakenteiden kuten energian, veden ja liikenteen parissa.

Yhteiskunnan perusrakenteiden parissa toimivat yritykset ovat nykyään suurten muutospaineiden alla. Kestävä kehitys, vihreä siirtymä ja kilpailuympäristön muutokset vaativat yrityksiltä uusia toimintamalleja. Muutoksiin tarvittavat yritys- tai rahoitusjärjestelyt ovat yrityksille usein haasteellisia.

Aikian avulla saat yrityksesi investointi ja rahoitusprojektit onnistuneesti maaliin asti.

Liikkeenjohdon konsultointia monenlaisiin haasteisiin

Pystyn auttamaan yritystäsi monenlaisissa ongelmissa juuri tarvitsemassasi laajuudessa. Voit tilata tilata konsultointiapua vain tiettyihin projektin osa-alueisiin, tai voin olla mukana koko projektin ajan.

Valintasi mukaan tarjoamani liikkeenjohdon konsultointi voi olla vaikkapa:

  • Konsulttiselvityksen ja työsuunnitelman laatimista.
  • Apua rahoitusjärjestelyn onnistuneeseen läpivientiin.
  • Hallitustyöskentelyä, jossa olen mukana koko projektin ajan ja valvon, että se menee onnistuneesti maaliin.

Kuvitellaan tilanne, jos esimerkiksi toimintaympäristön muutokset pakottavat yritystä muuttamaan toimintatapojaan: hakemaan yhteistyömahdollisuuksia tai investoimaan merkittävästi vastatakseen muutostarpeisiin, tällöin muutosprojektin läpiviennissä pystyn auttamaan projektin läpiviennissä. Neuvon projektin suunnittelussa, autan sen läpiviennissä ja tarvittaessa olen mukana sen seurannassa varmistaen muutoksen onnistuneen toteutuksen. 

Muutosprojektit vaativat usein osaamista erityisongelmien ratkaisussa. Tällöin pystyn laajan yhteistyöverkoston avulla tuon ratkaisumalleja näiden ongelmien selvittämiseen.

Luotettava liikkeenjohdon neuvonantaja vuosikymmenten kokemuksella

Olen aikaansaava rahoituksen ammattilainen, jolla on laajaa osaamista ja pitkä kokemus rahoitusmarkkinoiden eri osa-alueilta: yritysjärjestelyistä, projektirahoituksesta, sijoitustoiminnasta ja rahoitusriskien hallinnasta.

Minulla on myös kokemusta uuden liiketoiminnan luomisesta, asiantuntijaorganisaation johtamisesta sekä toimimisesta yksityisen ja julkisen sektorin rajapinnassa.

Tarvitsetko konsultointiapua projektiisi?

Kaipaatko osaavan asiantuntijan apua projektisi onnistuneeseen läpiviemiseen tai rahoituksen hankkimiseen? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin kerron kuinka voin auttaa.

Kimmo Lehto

kimmo.lehto@aikia.fi
050 64 321

Yhteydenottolomake